Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Cd player clarion cz101eg

200 Lei
Modelul CZ101EG este echipat cu un amplificator de putere MOS-FET (Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor) capabil să furnizeze sunet de 4 × 45 waţi şi înaltă calitate, cu liniaritate superioară şi mai puţine distorsiuni decât amplificatoarele de putere convenţionale, chiar şi cu volumul la maximum.Pe partea frontală a unităţii se află o mufă de intrare auxiliară pentru acces rapid. Este suficient să o conectaţi la o sursă audio externă pentru o audiţie stereo
PRET NEGOCIABIL
Egalizatorul de ritm conceput pentru personalizarea sunetului se face prin folosirea a 3 modele de egalizare presetate, BASS BOOST, IMPACT şi EXCITE. Egalizatorul de ritm de la Clarion vă permite să personalizaţi liber nivelul şi frecvenţa basului, a porţiunilor medii şi a celor înalte pentru fiecare model. Puteţi ajusta sunetul pe placul dumneavoastra, în funcţie de genul muzicii, pentru o experienţă auditivă care să vă satisfacă.

Prin activarea filtrului trece jos (LPF), se va transmite numai intervalul de frecvenţă joasă prin ieşirile specificate pentru a asigura performanţe de excepţie când există un subwoofer conectat. Dacă dispuneţi de un subwoofer sau intenţionaţi să adăugaţi unul în sistemul dvs.Prin activarea filtrului trece jos (LPF), se va transmite numai intervalul de frecvenţă joasă prin ieşirile specificate pentru a asigura performanţe de excepţie în cazul conectării la un subwoofer.
Stare produs
Second hand
Data actualizării anunțului: 25 Sep 2013, 18:02
152
vizualizări