Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

4 Dvd Cu Mape Ecu Tuning Remap Si Softuri File

50 Lei

OBDII TUNING ECU + chiptuning +remapează TDI+SOFTURI ORIGINALE
Aceste DVD-uri au tot ceea ce poate fi capabil si este absolut cea mai completă colecţie de softuri
Tuning (peste 70000 Files Tuning!); Diagnostic Software; antifurt software; OEM Software-ul de interogare; Kilometraj software-ul de ajustare; OBD Scanner software; ECU intermitent şi mult mai mult!
Dacă aveţi orice vehicul OBD2 conforme cu (aproape toate masinile din 1996 pana in 2008), veţi găsi toate lucrurile utile cu privire la această colecţie de neegalat!
Reprograma ECU şi mult mai mult! hărţi Tuned acoperă 99% din vehiculele europene care sunt flashable prin portul OBD prin intermediul software-ul inclus! Aceasta este cea mai completă colecţie DE FISIERE TUNING DISPONIBILE !
IMPORTANT: Trebuie să ştii ceea ce faci şi iţi asumi intreaga responsabilitate pentru aceasta: remapping sau chiptuning . ECU masinii dumneavoastra va produce impresionant BHP. În cazul în care doriţi ca programul original sa il încărcati din nou la ECUmasini dvs., acesta poate fi făcut de asemenea, asiguraţi-vă că salvaţi fişierul original înainte de modificare.
Discurile conţin documentaţie care este în mare parte în limba engleză şi să acopere toate ce se poate folosi cu OBD I şi OBD II. Discurile conţin toate cele mai recente software-ul, documentaţia şi fişiere pe care veţi avea nevoie pentru reprogramare ECU.
Va trebui să exploreze conţinutul imens, este o mulţime de lucruri ambalate în 4 DVD-uri şi prin urmare, nu extrem de usor de acces sau sortate deosebit de bine. Ar fi imposibil de a face cu toate aceste date doar încărcare toate DVD-uri pe HD dvs.

4DVD = 50 roni

Produsul este NOU

Stare produs
Nou / Fără factură / Fără garanție
Data actualizării anunțului: 15 Dec 2015, 12:36
114
vizualizări