Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Power Box Tuning pt motoare TDI PD

150 Lei

VAND Power Box Tuning pt. motoare TDI – PD
Este cea mai noua metoda si mai putin riscanta de a mari puterea Diesel-ului tau cu pana la 30%!!
Ai masina in garantie? Nu poti umbla la soft pentru ca masina este in garantie ...
Noul PT-Box se cupleaza pe mufa originala, se poate scoate cand vrei sa vinzi masina sau il poti pune pe alta masina fara probleme!!
Acest produs functioneaza doar pe masinile Diesel cu injectie asistata electronic, cu motor Pumpe – Düse (VW, Audi, Seat, Skoda, Seat, Ford Galaxy)

Power Tuning-Box pt. motoare TDI - PD
Pumpe - Düse
• Datorita lui PT-Box, acum este posibila cresterea performantei noilor motoare Diesel cu aproximativ 25 - 30 %.
• Esti multumit ca motorul tau Diesel consuma foarte putin dar totusi este destul de lenes si ti-ar placea sa aiba mai multa putere? PT-Box este solutia de care ai nevoie!
• Acest dispozitiv electronic creste garantat puterea Diesel-ului tau cu 25 pana la 30 %, fara a creste insa presiunea injectiei sau a altera in timp buna functionare a motorului masinii tale!
• Nu afecteaza unitatea de control a motorului!
• Calitate mare la un pret mic!

PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE
PT-Box se conecteaza intre computerul masinii si sistemul de injectie al acesteia.
PT-Box modifica datele trimise de calculator, recalculeaza si optimizeaza parametrii inainte de a fi trimisi la pompa de injectie (ATENTIE! numai volumul de aer si timpul de admisie al acestuia sunt modificate, NICIODATA presiunea combustibilului sau volumul acestuia). Astfel, se obtine o ardere completa a combustibilului. Datorita arderii combustibilului in proportii mult mai mari autoturismul va scoate mai putin fum!
PT-Box nu modifica nimic din softul computerului de pe masina, decat optimizeaza amestecul de aer si carburant pentru a obtine putere marita cu 25 - 30 %, dar nu depaseste limita admisa de constructor.
PT-Box optimizeaza timpii de injectie, iar consumul poate scadea cu pana la 1.5 l/ 100 km, in functie de conditiile si stilul de condus. Datorita recalcularii parametrilor injectiei, se obtin performante mai mari cu pana la 25 - 30 %.
PT-Box poate fi folosit fara nici o problema si pe masinile in garantie, deoarece nu le afecteaza functionalitatea, acesta cuplandu-se pe mufa originala si putand fi demontat la orice ora, masina revenind la starea initiala fara nici o modificare.
CALITATE
Conector Original VW.
Unitate sigilata impotriva umezelii.
BENEFICII
Toate motoarele diesel cu sistem de injectie Pumpe - Düse (cele produse de grupul german VAG) pot folosi PT-Box pentru a fi modificate.

- Până la 30 CP mai multă putere.
- Mai mult de cuplu (până la 50Nm).
- Nu interferereaza cu unitatea de control (ECU) la o eventuala dignoza a motorului.
- Montaj rapid şi uşor (circa 10-15 minute!).
- Intervalele de service ale autoturismului dvs. rămân aceleaşi.


Produs in Germania! Montaj gratuit !
Contact DANI

Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 08 Apr 2016, 15:03
3198
vizualizări