Bazar Auto

Banc Reparat Injectoare Si Pompe De De Vanzare

Banc reparat injectoare pompe de de vanzare in bazarul 4Tuning

Oferte de banc reparat injectoare si pompe de la preturi promotionale. Cumpara banc reparat injectoare si pompe de la cele mai bune preturi doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte speciale si promotii auto . Spune ca ai gasit oferta de banc reparat injectoare si pompe de pe 4Tuning si vei primi o reducere suplimentara fata de pretul afisat.
 Reparatii Reconditionari Injectoare Delphi/delphi

Reparatii Reconditionari Injectoare Delphi/delphi

Reparatii,reconditionari injectoare si pompe delphi/bosch common rail. reconditionez toate tipurile de injectoare si pompe common rail marca delphi/bosch euro 3,euro 4,euro 5 detinem laborator profesional si suntem autorizati de delphi si bosch.facem calibrarea injectorului,generarea codului hexaze...
(2/4/2015 9:28:10 AM) Vezi anuntul complet : Reparatii Reconditionari Injectoare Delphi/delphi
 Reparatii Sisteme De Injectie Diesel Common Rail Pompe Duze Si Mecanice

Reparatii Sisteme De Injectie Diesel Common Rail Pompe Duze

Sc sys testing srl este o societate specializata in testarea, repararea si reconditionarea sistemelor de injectie diesel common rail ( delphi, bosch, siemens, denso,piezo),pompe duze(bosch,siemens),precum si a sistemelor de injectie mecanice. - testare electronica injectoare cr delphi, bosch,sie...
(6/13/2014 4:48:36 PM) Vezi anuntul complet : Reparatii Sisteme De Injectie Diesel Common Rail Pompe Duze
Bazarul Auto 4Tuning iti aduce cele mai bune preturi si cea mai variata oferta pentru banc reparat injectoare si pompe de. Analizeaza cu atentie ofertele afisate si alege anuntul care ti se potriveste. Nu plati bani in avans fara a te asigura ca ai incheiat un contract cu vanzatorul de banc reparat injectoare si pompe de. Anunturile afisate in aceasta pagina cu banc reparat injectoare si pompe de sunt provenite atat de la particulari cat si de la firme. Daca observi un anunt care nu corespunde cautarii banc reparat injectoare si pompe de te rugam sa ne avertizezi prin butonul "Semnaleaza neregula" si vom lua masuri in cel mai scurt timp.

Nu ai gasit ce ai cautat? Completeaza o cerere de piese auto. Cererea este transmisa catre toti furnizorii de piese si de obicei in maxim 10 minute primesti deja oferte!


Filtreaza rezultatele cautarii:
Piese tuning
DiverseDiverse (1)
Piese AutoPiese mecanica (1)
Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
5/26/2015