Bazar Auto

Minimobra De Vanzare Moto Atv Scutere

Minimobra de vanzare in bazarul 4Tuning

Oferte de minimobra la preturi promotionale. Cumpara minimobra la cele mai bune preturi doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte speciale si promotii auto . Spune ca ai gasit oferta de minimobra pe 4Tuning si vei primi o reducere suplimentara fata de pretul afisat.

Vand Minimobra Italian Beta Cu 3 Viteze

Vã¢nd minimobra beta , made ã®n italia , are 3 viteze , ambreiaj,porneåÿte la pedala cäƒ motocrosul , vitezäƒ maximäƒ aprox 45 ( am mers ã®n paralel cu maåÿinäƒ ) nu am acte , este idealäƒ pt o persoanäƒ la å£aräƒ , merge foarte bine porneåÿte la prima pedala , o vã¢nd pentru cäƒ nu o mai folosesc s...
(3/2/2015 2:48:31 PM) Vezi anuntul complet : Vand Minimobra Italian Beta Cu 3 Viteze
 Vand Minimobra Italian   Beta Cu 3 Viteze

Vand Minimobra Italian Beta Cu 3 Viteze

Vand minimoba beta , made in italia , are 3 viteze , ambreiaj,porneste la pedala ca motocrosul , viteza maxima aprox 45 ( am mers in paralel cu masina ) nu am acte , este ideala pt o persoana la tara , merge foarte bine porneste la prima pedala , o vand pentru ca nu o mai folosesc si sta in garaj ....
(3/2/2015 2:49:07 PM) Vezi anuntul complet : Vand Minimobra Italian Beta Cu 3 Viteze
Bazarul Auto 4Tuning iti aduce cele mai bune preturi si cea mai variata oferta pentru minimobra. Analizeaza cu atentie ofertele afisate si alege anuntul care ti se potriveste. Nu plati bani in avans fara a te asigura ca ai incheiat un contract cu vanzatorul de minimobra. Anunturile afisate in aceasta pagina cu minimobra sunt provenite atat de la particulari cat si de la firme. Daca observi un anunt care nu corespunde cautarii minimobra te rugam sa ne avertizezi prin butonul "Semnaleaza neregula" si vom lua masuri in cel mai scurt timp.

Nu ai gasit ce ai cautat? Completeaza o cerere de piese auto. Cererea este transmisa catre toti furnizorii de piese si de obicei in maxim 10 minute primesti deja oferte!


Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
5/25/2015