Bazar Auto

Portbagaj Scuter De Vanzare Din Gilera Motocicle

Portbagaj scuter de vanzare din Gilera Motociclete in bazarul 4Tuning

Oferte de portbagaj scuter la promotie in categoria Gilera Motociclete. Cumpara portbagaj scuter la cele mai bune preturi doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte speciale si promotii auto pentru Gilera Motociclete. Spune ca ai gasit oferta de portbagaj scuter pe 4Tuning si vei primi o reducere suplimentara fata de pretul afisat.
 Vand Gilera Runner Sp50 Cmc

Vand Gilera Runner Sp50 Cmc

Vand scuter gilera runner 50cmc, acte, neimatriculat. scuterul contine urmatoarele: motor cu racire pe antigel, toba sport, carene bune, se duce cu aprox. 95- 100 km/ h pe distanta dreapta, pornire buna, etc. . . insotit de scuter voi da si urmatoarele piese: portbagaj original, bord, 2 tobe sport,...
(6/20/2014 10:05:15 PM) Vezi anuntul complet : Vand Gilera Runner Sp50 Cmc
 Urgent Gilera Runner 50cmc

Urgent Gilera Runner 50cmc

Urgent scuter gilera runner 50cmc,acte in regula,mai putin inmatricularea(nu este inmatriculat;las la latitudinea cumparatorului sa o inmatriculeze in localitatea dorita),scuterul trage perfect,toba sport,carene acceptabile,set nou(inca se face rodajul 2-300km)plus 2 tobe sport,diverse carene,portba...
(8/20/2013 10:02:11 PM) Vezi anuntul complet : Urgent Gilera Runner 50cmc
Bazarul Auto 4Tuning iti aduce cele mai bune preturi si cea mai variata oferta pentru portbagaj scuter. Analizeaza cu atentie ofertele afisate si alege anuntul care ti se potriveste. Nu plati bani in avans fara a te asigura ca ai incheiat un contract cu vanzatorul de portbagaj scuter. Anunturile afisate in aceasta pagina cu portbagaj scuter sunt provenite atat de la particulari cat si de la firme. Daca observi un anunt care nu corespunde cautarii portbagaj scuter te rugam sa ne avertizezi prin butonul "Semnaleaza neregula" si vom lua masuri in cel mai scurt timp.

Nu ai gasit ce ai cautat? Completeaza o cerere de piese auto. Cererea este transmisa catre toti furnizorii de piese si de obicei in maxim 10 minute primesti deja oferte!


Filtreaza rezultatele cautarii:
Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
5/25/2015