Bazar Auto

Tester Auto Texa Txt Navigator Cabluri De Vanzare

Tester auto texa txt navigator cabluri de vanzare in bazarul 4Tuning

Oferte de tester auto texa txt navigator cabluri la preturi promotionale. Cumpara tester auto texa txt navigator cabluri la cele mai bune preturi doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte speciale si promotii auto . Spune ca ai gasit oferta de tester auto texa txt navigator cabluri pe 4Tuning si vei primi o reducere suplimentara fata de pretul afisat.
 Tester Diagnosticare Auto Texa Txt Navigator

Tester Diagnosticare Auto Texa Txt Navigator

Txt navigator de la texa este un tester universal si poate face diagnosticare la orice marca de autoturism,motociclete,agricole,camioane,ambarcatiuni.se conecteaza si prin wifi.este in stare perfecta de functionare,se vinde impreuna cu cablurile europene,dar fara soft si cheia hasp....
(4/9/2014 8:42:31 PM) Vezi anuntul complet : Tester Diagnosticare Auto Texa Txt Navigator
Bazarul Auto 4Tuning iti aduce cele mai bune preturi si cea mai variata oferta pentru tester auto texa txt navigator cabluri. Analizeaza cu atentie ofertele afisate si alege anuntul care ti se potriveste. Nu plati bani in avans fara a te asigura ca ai incheiat un contract cu vanzatorul de tester auto texa txt navigator cabluri. Anunturile afisate in aceasta pagina cu tester auto texa txt navigator cabluri sunt provenite atat de la particulari cat si de la firme. Daca observi un anunt care nu corespunde cautarii tester auto texa txt navigator cabluri te rugam sa ne avertizezi prin butonul "Semnaleaza neregula" si vom lua masuri in cel mai scurt timp.

Nu ai gasit ce ai cautat? Completeaza o cerere de piese auto. Cererea este transmisa catre toti furnizorii de piese si de obicei in maxim 10 minute primesti deja oferte!


Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
4/27/2015