Bazar Auto

Triciclu De Vanzare Oferte Si Promotii

Triciclu de vanzare in bazarul 4Tuning

Oferte de triciclu la preturi promotionale. Cumpara triciclu la cele mai bune preturi doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte si promotii. Spune ca ai gasit oferta de triciclu pe 4Tuning si vei primi o reducere suplimentara fata de pretul afisat.
 Triciclu Utilitar Electric  Bena Rabatabila

Triciclu Utilitar Electric Bena Rabatabila

Triciclu utilitar electric (bena rabatabila) descriere tehnica numar de locuri - 1(2) puterea motorului - 500w viteza - 25km/ora (presetata din calculator) greutate proprie - 110kg greutate utila - 150kg (340kg max. autorizata) dimensiune bena - 1250x900x350...
(5/28/2014 5:50:53 AM) Vezi anuntul complet : Triciclu Utilitar Electric Bena Rabatabila
Bazarul Auto 4Tuning iti aduce cele mai bune preturi si cea mai variata oferta pentru triciclu. Analizeaza cu atentie ofertele afisate si alege anuntul care ti se potriveste. Nu plati bani in avans fara a te asigura ca ai incheiat un contract cu vanzatorul de triciclu. Anunturile afisate in aceasta pagina cu triciclu sunt provenite atat de la particulari cat si de la firme. Daca observi un anunt care nu corespunde cautarii triciclu te rugam sa ne avertizezi prin butonul "Semnaleaza neregula" si vom lua masuri in cel mai scurt timp.

Nu ai gasit ce ai cautat? Completeaza o cerere de piese auto. Cererea este transmisa catre toti furnizorii de piese si de obicei in maxim 10 minute primesti deja oferte!


Termeni si conditii de utilizare Bazar 4Tuning
5/22/2015