Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

MG ZR 105

1399
Vand MG ZR 105 anul 2003 benzina la pretul de 1399 EURO .
Alte detalii: MG ZR 105 (din gama Rover). Are 105 cai putere si motor de 1.4; se rezuma prin viteza mare si consum mic :)

Singurele investitii: cred ca o bara/teava la aerul conditionat, umblat la macaralele de la geamuri (se ridica un pic cam greu geamurile), la portbagaj trebuie umblat la broasca (cred ca maxim 300-500 lei total toata investitia cu aerul, geamurile si broasca).

Avantaje: Toate actele la zi, TAXA DE POLUARE PLATITA SI NERECUPERATA (am dovada/hartia ANAF), ITP valabil pana in 2017, schimbat filtru aer, ulei motor si bujii, filtru sport, scaune fata sport din piele (au costat aproape 100 euro), autorizatie folie LLumar, casetofon Sony, schimbat teava esapament, fara rugina pe dedesubt. Masina nu bate, nu "trage de volan", este foarte stabila pe sosea. Consum foarte mic, undeva la maxim 6 in oras si maxim 5 in afara. Piesele pentru aceasta masina sunt foarte ieftine + fiind din gama Rover, se potrivesc foarte multe piese de la Rover 25.

Masina prezinta mici imperfectiuni la caroserie (a avut o tamponare in fata, dar nimic grav, motorul nu a fost afectat, doar capota si masca din fata de plastic, dar am refacut tot, etc. + zgarieturi, etc.), DAR datorita tuturor acestor mici "inconveniente", las pretul foarte jos (din pacate, pretul nu este negociabil, mai jos de atat nu se merita; din punct de vedere calitate-pret, nu cred ca exista masina mai convenabila de atat).

Am incercat sa pun cat mai multe poze (in realitate arata si mai bine; din pacate, pozele sunt la o calitate destul de slaba... ) pentru a se vedea adevarata stare a masinii si a nu "exagera", asa cum se practica de cele mai multe ori pe site-urile de anunturi :)

Nu doresc schimburi.
Garantez ca masina merita vazuta. ACCEPT ORICE TEST!

O zi excelenta. Cu stima, Dan.

Masina poate fi vizualizata in judetul:
Motorizare
Kilometraj: 148000 Combustibil: Benzină
Date vehicul
An fabricaţie: 2003 Transmisie: Manuală
Dotări
Data actualizării anunțului: 23 Mai 2015, 19:34
952
vizualizări