Autobasculante - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de autobasculante la prețuri promoționale. Cumpără autobasculante la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de autobasculante pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 49 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Raba cu bena Schmitz si punti AB

    Raba cu bena Schmitz si punti AB

    7500 €
    Vand raba cu bena SCHMITZ -An fabricatie 1998 -Asigurare/ITP valabile -Tahograf -Tablita RAR -Motor cu Turbo si intercoler -Portanta AB 6X4 -Cilindru de basculare pe fata -Cabina dubla -Cauciucuri foarte bune -Bateri noi -RK facut recent -Autobasculata se afla

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru autobasculante în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de autobasculante. Anunțurile afișate în această pagină cu autobasculante sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării autobasculante, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!