Bmw 320 masini avariate - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de bmw 320 masini avariate la prețuri promoționale. Cumpără bmw 320 masini avariate la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de bmw 320 masini avariate pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 2 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • BMW 320 2,0 VANOS 1997

    BMW 320 2,0 VANOS 1997

    1000 €
    Vand bmw 320,este 2000 vanos full, pachet m. inmatriculat.dovada anaf.are toate bucsele schimbate ulei antigel.se poate si celelalte 2 jante.o parte din ea este in spritchit.de mers(proba spune totul)accept variante cu masini avariate dau defecte.

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru bmw 320 masini avariate în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de bmw 320 masini avariate. Anunțurile afișate în această pagină cu bmw 320 masini avariate sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării bmw 320 masini avariate, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!