Camioane 3.5 tone - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de camioane 3.5 tone la prețuri promoționale. Cumpără camioane 3.5 tone la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 15 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Auto platforma MAN 8.163 - Tractari Auto

    Auto platforma MAN 8.163 - Tractari Auto

    6250 €
    Vand Diverse-masini Camioane MAN 8.163 - Tractari Auto anul 1997 motorina la pretul de 6250 EURO . Alte detalii: MAN 8.163 - Omologat Transport Vehicule. Se Conduce FARA Tahograf. Stare Foarte buna de functionare. Suspensie spate cu perne de aer (Avantaj Mare

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru camioane 3.5 tone în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de camioane 3.5 tone. Anunțurile afișate în această pagină cu camioane 3.5 tone sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării camioane 3.5 tone, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!