Cumpar masina rabla - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de cumpar masina rabla la prețuri promoționale. Cumpără cumpar masina rabla la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de cumpar masina rabla pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 2 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Dacia 1310 1310 1984

    Dacia 1310 1310 1984

    7000 lei
    Se vinde un autoturism Dacia 1310 fabricat in 1985 (ultimul an de 1310 cu masca fata subtire), ce poate fi omologat ca vehicul istoric si poate fi salvat de soarta imediata de a ajunge la REMAT pentru un tichet "Rabla 2016"... Masina a fost inmatriculata la cu

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru cumpar masina rabla în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de cumpar masina rabla. Anunțurile afișate în această pagină cu cumpar masina rabla sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării cumpar masina rabla, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!