Dacia avariate - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de dacia avariate la prețuri promoționale. Cumpără dacia avariate la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 53 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Dacia Logan 1.4 2006

    Dacia Logan 1.4 2006

    2500 €
    Vând Dacia Logan Laureate, 1,4 GPL: - unic proprietar (am cumparat-o de nouă) în aprilie 2006; - cu instalație GPLsecvențială STAG 200 euro 4, TOMASETTO, omogolată și trecută în carte și certificat cu butelia schimbată la termen data de fabricație

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru dacia avariate în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de dacia avariate. Anunțurile afișate în această pagină cu dacia avariate sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării dacia avariate, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!