Faruri solenza - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de faruri solenza la prețuri promoționale. Cumpără faruri solenza la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de faruri solenza pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 6 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Daewoo Cielo 1.5 GLE 1996

    Daewoo Cielo 1.5 GLE 1996

    4700 lei
    Vand Cielo korean alb cu GPL / schimb cu Solenza sau cu BMW e 36, in masina s-au investit bani si pasiune (peste 6500 lei), in iunie 2015 iam facut tinichigeria si am vopsito , butelia schimbata pe 24 Decembrie 2015, ITP facuta pe 25 Decembrie 2015, asigurarea

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru faruri solenza în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de faruri solenza. Anunțurile afișate în această pagină cu faruri solenza sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării faruri solenza, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!