Golf 3 19 tdi - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de golf 3 19 tdi la prețuri promoționale. Cumpără golf 3 19 tdi la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de golf 3 19 tdi pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 31 evaluări
Filtre active: Auto golf 3 19 tdi
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • VW Golf 19 tdi 1999

    VW Golf 19 tdi 1999

    2200 €
    Vw golf4 19tdi, imatriculata in italia acte valabile , distributie,buji,baterie noi (acte garantie) climatronic cauciucuri m+s 60% fara defecte ascunse NU ACCEPT SCHIMBURI

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru golf 3 19 tdi în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de golf 3 19 tdi. Anunțurile afișate în această pagină cu golf 3 19 tdi sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării golf 3 19 tdi, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!