Masini polonia - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de masini polonia la prețuri promoționale. Cumpără masini polonia la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de masini polonia pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 5 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • vand platforma auto trailar auto remorca tractari schlep auto

    Vand platforma auto trailar auto remorca tractari schlep auto

    1889 €
    Platforma auto productie germana marca Stema. masa maxima totala 2700kg. Se poate incarca legal 2150kg. Se pot incarca legal si microbuze, masini de teren etc.Rampa de incarcare este de 400 pe 190cm. Remorca este in stare perfecta de functionare cu un sasiu fo

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru masini polonia în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de masini polonia. Anunțurile afișate în această pagină cu masini polonia sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării masini polonia, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!