Mercedes masina frig - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de mercedes masina frig la prețuri promoționale. Cumpără mercedes masina frig la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de mercedes masina frig pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 54 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Mercedes Vito 2148 cmc diesel fab 2006 sistem frigorific functional 3000 euro 2006

    Mercedes Vito 2148 cmc diesel fab 2006 sistem frigorific functional 3000 euro 2006

    3000 €
    Daca doriti sa vedeti videoclip de prezentare cu masina scrieti pe youtube dorohoi fabricatie 2007 sau accesati linkul sunt proprietarul masinii in acte cartea este intreaga masina este perfect functionala sistemul frigorific functioneaza perfect inclusiv casa

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru mercedes masina frig în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de mercedes masina frig. Anunțurile afișate în această pagină cu mercedes masina frig sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării mercedes masina frig, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!