Mercedes masina frig - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de mercedes masina frig la prețuri promoționale. Cumpără mercedes masina frig la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 7 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Mercedes Sprinter 413 CDI 2003

    Mercedes Sprinter 413 CDI 2003

    10000 €
    Vand Mercedes Sprinter 413 CDI 2148 cmc anul 2003 motorina la pretul de 10000 EURO . Alte detalii: Mercedes Sprinter 413 CDI ~~CU FRIG PANA LA -30 ' C si masa maxima admisa de 3500 kg~~ ideala pentru distributie preparate. Se conduce cu B-ul. Izoterma, generat

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru mercedes masina frig în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de mercedes masina frig. Anunțurile afișate în această pagină cu mercedes masina frig sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării mercedes masina frig, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!