Mercedes vito 9 locuri - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de mercedes vito 9 locuri la prețuri promoționale. Cumpără mercedes vito 9 locuri la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de mercedes vito 9 locuri pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 32 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Mercedes Vito 2,2 2007

    Mercedes Vito 2,2 2007

    5450 €
    Mercedes Benz Vito 111 LUNG Capacitate cilindrica: 2.148 cc Putere motor: 116 CP Numar de locuri: 9 Numar de usi: 4 Clasa de poluare: Euro 4 Proprietari vehicul: 3 Culoare exterioara: Alb (Galben) (depinde de tara unde e inmatriculat) Tip de combustibil de baz

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru mercedes vito 9 locuri în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de mercedes vito 9 locuri. Anunțurile afișate în această pagină cu mercedes vito 9 locuri sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării mercedes vito 9 locuri, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!