Mini tractor - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de mini tractor la prețuri promoționale. Cumpără mini tractor la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 10 evaluări
Filtre active: Auto mini tractor
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • tracoare Tuber 40 cp, 4x4

    Tracoare Tuber 40 cp, 4x4

    13033 €
    Tuber este un tractor compact cu o raza minima de intoarcere de 2,8 m si transmisie complet hidraulica cu 10 viteze. Este un tractor multifunctional si agil destinat indeplinirii sarcinilor principale in productia agricola.Aratul, prasitul, frezatul, semanatul

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru mini tractor în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de mini tractor. Anunțurile afișate în această pagină cu mini tractor sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării mini tractor, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!