Renault frigorific - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de renault frigorific la prețuri promoționale. Cumpără renault frigorific la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de renault frigorific pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 4 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Renault Kangoo Izoterma Frig

    Renault Kangoo Izoterma Frig

    4400 €
    * autoutilitar frigorific echipat thermo king* * intre + 10 – 20 in doar 5 min * * refrigerare sau congelare * * instalatie frig si izolare noua 2012 in garantie* * se poate seta orice temperatura intre +10 - 20 *abs * * inchidere centralizata* *seif* * alar

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru renault frigorific în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de renault frigorific. Anunțurile afișate în această pagină cu renault frigorific sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării renault frigorific, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!