Semiremorci - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de semiremorci la prețuri promoționale. Cumpără semiremorci la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 53 evaluări
Filtre active: Auto semiremorci
În urma filtrării am obținut 2 rezultate.
 • iveco cursor+semiremorca bascula

  Iveco cursor+semiremorca bascula

  16000 €
  Vand ansamblu iveco cursor+semiremorca kogel,an 2001in stare perfecta de functionare 416 000 km,carte service,gume bune, la 16000 euro accept si unele variante mai multe detali la tel
 • SEMIREMORCA SCHMITZ

  SEMIREMORCA SCHMITZ

  3900 €
  ABS, EBS, sup. 2 rez., 2 lăzi, prel., inele ancor. marfă, utilă 2, 8 m (h), şasiu galvan., rul. ext., se poate folosit cu răcoanţe

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru semiremorci în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de semiremorci. Anunțurile afișate în această pagină cu semiremorci sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării semiremorci, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!