Statie auto audiola - anunțuri piese și accesorii la prețuri bune doar în Bazarul 4Tuning.

Județe

Bazarul 4Tuning: oferte de statie auto audiola la prețuri promoționale. Cumpără statie auto audiola la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Piese și accesorii plin de oferte speciale și promoții Piese și accesorii. Spune că ai găsit oferta de statie auto audiola pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 35 evaluări
Cere ofertă de publicitate »
PUBLICITATE
De la vânzătorul?
Termen căutat
Unde cauți?
Filtrare avansată
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • DVD AUTO 2DIN / DVX / USB /TOUCHSCREEN 7 INCH

    DVD AUTO 2DIN / DVX / USB /TOUCHSCREEN 7 INCH

    400 lei
    AUDIOLA MODEL DVX710RDS/T MAJESTIC MODEL DVX/510RDS/T ECRAN TOUCHSCREEN DE 7INCH (17,8cm) 16/9 RETRACTABIL MOTORIZAT REGLABIL REDARE:DVD,DVX(MPEG4)XVID,VCD,MP3,CDA. INTRARE USB - SDCARD REDARE USB(STIK) DVX,MP3,JPG PUTERE 60W X4 (240W) RACIRE CU VENTILATOR RAD

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru statie auto audiola în secțiunea Piese și accesorii. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de statie auto audiola. Anunțurile afișate în această pagină cu statie auto audiola sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării statie auto audiola, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!