Statie subwoofer jbl - anunțuri piese și accesorii la prețuri bune doar în Bazarul 4Tuning.

Județe

Bazarul 4Tuning: oferte de statie subwoofer jbl la prețuri promoționale. Cumpără statie subwoofer jbl la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Piese și accesorii plin de oferte speciale și promoții Piese și accesorii. Spune că ai găsit oferta de statie subwoofer jbl pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 29 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Pachet Subwoofer JBL si statie SPL DYNAMICS

    Pachet Subwoofer JBL si statie SPL DYNAMICS

    1399 lei
    2 Subwoofere auto JBL GT5-12, 30cm, Putere maxima 1100W Putere RMS 275W Statie SPL Dynamics S-2604 200W x 2CH 4 Ohm BRIDGE POWER 100W x 4CH 2 Ohm RMS POWER 65W x 4 CH 4 Ohm RMS POWER Mai multe detalii la telefon

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru statie subwoofer jbl în secțiunea Piese și accesorii. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de statie subwoofer jbl. Anunțurile afișate în această pagină cu statie subwoofer jbl sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării statie subwoofer jbl, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!