Stop spate pt opel vectra - anunțuri piese și accesorii la prețuri bune doar în Bazarul 4Tuning.

Județe

Bazarul 4Tuning: oferte de stop spate pt opel vectra la prețuri promoționale. Cumpără stop spate pt opel vectra la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Piese și accesorii plin de oferte speciale și promoții Piese și accesorii.

Rating total: 5 din 2 evaluări
În urma filtrării am obținut 2 rezultate.
 • Vand bara spate Opel Vectra C

  Vand bara spate Opel Vectra C

  150 lei
  Bara spate originala pt Opel Vectra C. A avut o fisura sub stopul stanga care a fost lipita. A avut gauri senzori parcare care au fost astupati, vezi pozele.
 • Vand bara spate Opel Vectra C 2005

  Vand bara spate Opel Vectra C 2005

  150 lei
  Bara spate originala pt Opel Vectra C 2005. A fost fisurata sub stop si acum este lipita, vezi pozele.

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru stop spate pt opel vectra în secțiunea Piese și accesorii. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de stop spate pt opel vectra. Anunțurile afișate în această pagină cu stop spate pt opel vectra sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării stop spate pt opel vectra, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!