Strung - Anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul 4Tuning.

Județe

Bazar 4Tuning: oferte de strung la prețuri promoționale. Cumpără strung la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar auto plin de oferte și promoții. Spune că ai găsit oferta de strung pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 8 evaluări
Filtre active: strung
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Reconditionat jante aliaj DIAMOND CUT

    Reconditionat jante aliaj DIAMOND CUT

    10 lei
    RECONDITIONAREA , strunjirea fetei jantelor cu metoda "DIAMOND CUT" UNIC IN ROMANIA- palparea, efectuarea unui program CNC si strunjirea fetei jantelor, asa-zis "DIAMOND CUT", cu un strung special CNC (cu comanda numerica) pentru a reda stralucirea originala.

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru strung. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de strung. Anunțurile afișate în această pagină cu strung sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării strung, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!