Vand camioneta ford - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de vand camioneta ford la prețuri promoționale. Cumpără vand camioneta ford la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de vand camioneta ford pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 55 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Ford Transit 2.5 1999

    Ford Transit 2.5 1999

    2900 €
    Vand Ford Transit camioneta anul 1999 motorina la pretul de 3700 EURO . Alte detalii: Vand Ford Transit 6 locuri + duba izoterm, an 99, motor 2.5 Diesel inmat RO, acte la zi, stare foarte buna de functionare, toate consumabilele schimbate recent,anvelope noi (

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru vand camioneta ford în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de vand camioneta ford. Anunțurile afișate în această pagină cu vand camioneta ford sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării vand camioneta ford, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!