Vand camionete iveco - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de vand camionete iveco la prețuri promoționale. Cumpără vand camionete iveco la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de vand camionete iveco pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 51 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Vand camioneta basculabila Kia K-2500 an 2002

    Vand camioneta basculabila Kia K-2500 an 2002

    4000 €
    Vand camioneta basculabila Kia K- 2500 an 2002 in stare buna de functionare duce 2 tone, bena cu obloane noi, basculare electrica, ridica usor 4 tone, imatriculata cu taxa nerecuperata. Sau schimb cu ceva mai puternic, eventual cu volan pe dreapta,Iveco, Merce

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru vand camionete iveco în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de vand camionete iveco. Anunțurile afișate în această pagină cu vand camionete iveco sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării vand camionete iveco, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!