Vand golf 3 ieftin - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de vand golf 3 ieftin la prețuri promoționale. Cumpără vand golf 3 ieftin la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 1 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • VW Golf 1.4 16v 2002

    VW Golf 1.4 16v 2002

    1600 €
    Cel mai ieftin golf 4 cu toate actele perfect legale ,merge bine dar necesita reparata treapta a5-a sau schimbata cutia(acesta e motivul pt pretul acesta) cost reparatie 800 ron sau alta cutie 800 ron.in rest totul funtional la ea .sunt dispus sa negociez dar

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru vand golf 3 ieftin în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de vand golf 3 ieftin. Anunțurile afișate în această pagină cu vand golf 3 ieftin sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării vand golf 3 ieftin, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!