Vand skoda fabia avariata - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de vand skoda fabia avariata la prețuri promoționale. Cumpără vand skoda fabia avariata la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto. Spune că ai găsit oferta de vand skoda fabia avariata pe 4Tuning și vei primi o reducere suplimentară față de prețul afișat.

Rating total: 5 din 51 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Skoda Fabia 12valve 2008

    Skoda Fabia 12valve 2008

    1950 €
    Vand fabia2 avariata sau o dezmembrez[ la cerere am toate piesele pentru reparatia acesteia

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru vand skoda fabia avariata în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de vand skoda fabia avariata. Anunțurile afișate în această pagină cu vand skoda fabia avariata sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării vand skoda fabia avariata, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!