Variante opel frontera - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de variante opel frontera la prețuri promoționale. Cumpără variante opel frontera la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 1 evaluări
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • Opel Frontera 20i 1996

    Opel Frontera 20i 1996

    5000 lei
    Itp valabil 2 ani,ofer fiscal,perfecta stare de functionare,nu are rugina,gpl omologat in carte.Accept variante auto evaluate corect.Pentru detalii sunati.

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru variante opel frontera în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de variante opel frontera. Anunțurile afișate în această pagină cu variante opel frontera sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării variante opel frontera, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!