Vw kafer - anunțuri auto la prețuri bune doar în Bazarul Auto 4Tuning.

Județe

Bazarul Auto 4Tuning: oferte de vw kafer la prețuri promoționale. Cumpără vw kafer la cele mai bune prețuri doar pe 4Tuning, cel mai mare bazar Auto plin de oferte speciale și promoții Auto.

Rating total: 5 din 2 evaluări
Filtre active: Auto vw kafer
În urma filtrării am obținut 1 rezultat.
  • VW Kafer AB 1,3 1980

    VW Kafer AB 1,3 1980

    2500 €
    Fabricata in 1972, achizitionata in nov. 2015 foarte putin ruginita si functionala, neinmatriculata, adusa din Ungaria, are pragurile de caldura noi, trebuie caratata podeaua pentru ca a fost data cu smoala, motoul spalat si reglat, consumabilele schimbate si

Bazarul Auto 4Tuning îți aduce cele mai bune prețuri și cea mai variată ofertă pentru vw kafer în secțiunea Auto. Analizează cu atenție ofertele afișate și alege anunțul care ți se potrivește. Nu plăti bani în avans fără a te asigura că ai încheiat un contract cu vânzătorul de vw kafer. Anunțurile afișate în această pagină cu vw kafer sunt provenite atât de la particulari cât și de la firme. Dacă observi un anunț care nu corespunde căutării vw kafer, te rugăm să ne avertizezi prin butonul "Semnalează neregulă" și vom lua măsuri în cel mai scurt timp.


Nu ai găsit ce ai căutat? Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. În maxim 10 minute primești deja oferte!