Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Protectie parbriz kit precleaner substanta activa 100ml 100ml

126 Lei
Nano4 - CarGlass. Protectie invizibila si curatare usoara pentru parbrize.

Nano4 - CarGlass este un produs nanotehnologic special conceput pentru parbrize si geamuri auto, . Acest produs este complet ecologic. Stratul de protectie din dioxid de siliciu (SiO2) ofera parbrizului o protectie invizibila si de durata impotriva prafului, insectelor, murdariei, etc.

In timpul iernii, Nano4 - CarGlass permite indepartarea usoara a zapezii si a ghetii, nepermitand infiltrarea moleculelor de apa in suprafata parbrizului (microfisuri, zgarieturi, etc). In acelasi mod, cand ploua, Nano4 - CarGlass nu permite apei sa adere la suprafata parbrizului. Vizibilitatea pe timp de ploaie este remarcabil imbunatatita de Nano4 - CarGlass. Tratarea parbrizului cu Nano4 - CarGlass va permite ca, la viteze de peste 50 km la ora, sa puteti conduce fara sa porniti stergatoarele, beneficiind de o vizibilitate aproape perfecta, atat noaptea cat si ziua.

Aplicarea pe parbriz a Nano4 - CarGlass permite ca murdaria, urmele de insecte si toate petele de la stropii din trafic sa fie indepartate usor doar cu jet de apa, fara a fi necesare alte mijloace mecanice sau chimice.

Livrare prin curier in toata tara.
Stare produs
Nou
Data actualizării anunțului: 03 Dec 2014, 11:09
70
vizualizări