Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Convertizor cutie automata pentru orice model, reparatie sau nou

250
Convertizor cutie automata pentru orice model, reparatie sau nou

 

Societatea noastra este specializata de peste 20 de ani in reparatia de cutii automate. Cu peste 20 de ani de experienta, am tinut intotdeauna pasul cu toti producatorii auto cit si cu cele mai noi tehnologii de service in domeniul reparatiilor de convertizoare.

 

Oferind doar  piese originale, nu facem nici un moment rabat de la principiile noastre- calitate, promptitudine si satisfactia clientului. Ii ajutăm pe toţi cei ce apelează la noi inclusiv prin consultanta telefonica  şi încercăm să le rezolvăm problemele aparute in exploatarea autoturismelor cu acest tip de transmisie.

 

Solutia noastra consta in vanzarea de cutii automate, convertizoare, cit si piese de schimb. Reparam orice cutie automata in service propriu.

 

Reparam convertizoare la toate tipurile de autoturisme fie in Service propriu, fie la solicitarea partenerilor nostri. Orice convertizor trimis la noi va fi reparat in maxim o zi lucratoare din momentul primirii.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam se ne vizitati pagina de Facebook, unde gasiti actualizari zilnice : Reparatii Cutii Automate Timisoara.

De asemenea,va rugam vizitati si

 

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne apelati la numarul de telefon sau la adresa de email de pe facebook sau de pe site-uri.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 04 Iun 2015, 11:47
15
vizualizări