Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Navigatie GPS 7 inch, LodeStar LS-TRUCK ,256Mb RAM, 8Gb FLASH, FM, Igo PRIMO Full Europa 2015

379 Lei

Navigatie GPS 7 inch - LodeStar LS-TRUCK

Importator direct, toate aparatele sunt noi si se ofera certificat de garantie 12 de luni

Recomandam acest model de GPS tuturor soferilor de: TIR/Camion, Autobuz, TAXI, Autoturism etc.

In atentia celor interesati se achizitionarea unui GPS!!!

Pe piata exista sute de modele de GPS-uri, dar e bine de stiut ca un GPS pentru a rula in conditii optime un program de navigatie full Europa trebuie sa indeplineasca un minim de conditii:
- Procesor mai mare de 500 de MHz.
- Memoria FLASH trebuie sa fie de 8Gb, pe o memorie FLASH de 4GB nu incape complet programul de navigatie Igo Primo full Europa 2015.
- Memoria RAM trebuie sa fie de 256Mb RAM, o memorie de 128MbRAM este mica pentru a putea rula usor programul de navigatie Igo Primo, existand posibilitatea blocarii programului de navigatie.

Date tehnice:
- Display: 7 inch TFT, touchscreen resitive, rezolutie 800 x 480, 16.777.216 nuante de culoare;
- Procesor: Atlas VI Cortex A9 800MHz, unicul GPS din Romania cu procesor la o frecventa asa de mare(vezi foto mai jos)!!
- Memorie RAM: 256Mb DDR3;
- Memorie FLASH: 8Gb;
- modulatorFM: posibilitatea redarii sonorului GPS-ului in incintele acustice ale masinii prin intermediul radiolui din masina.
Frecventa de emisie: 88 - 108MHz, avand pasul de reglare a frecventei de 0.1MHz;
- Extensie memorie: Slot pentru memorii microSD/SDHC - maxim 16Gb;
- Audio out: iesire audio, mufa jack 3mm;
- Conectivitate calculator: conector miniUSB 2.0.
- Dimensiuni: 183mm x 113mm x 12.5mm;
- Sistem de operare: WindowsCE 6.0;
- Acumulator: Litiu-Ion 1200mA, autonomie 2 - 3 ore.

Aplicatii:
- Redare MP4 video si MP3, WMA, WAV, AVI DIVX
- Vizualizare foto, text (JPG, BMP, GIF, PNG, TXT)
- Suporta majoritatea programelor de navigatie ce ruleaza sub WindowsCE :IGO Primo(foarte bun pentru soferii de camioane), Clarion, Igo8, Sygic, Mireo, Garmin etc.

Inclus in pret:
- Navigatie Lodestar LS-TRUCK;
- stylus lansare comenzi touchscreen;
- Suport auto de prindere pe parbriz;
- Incarcator auto 12 - 24Vcc. Este bun si pentru camion;
- Cablu USB;
- Manual de utilizare;
- Garantie 12 de luni.


Modalitate de Livrare in Tara

In doar 24 de ore coletul ajunge in localitatile care au filiale Nemo Express.
Aproximativ 29 de lei sunt costurile de transport pentru localitatile in care firma Nemo Express are filiale.

SOFT NAVIGATIE RECOMANDAT(instalat pe memoria FLASH): IGO PRIMO FULL EUROPA 2015
Cateva avantaje ale acestui soft:

- Meniu si ghidare audio in limba: romana, engleza, germana, maghiara, spaniola, italiana, greaca, rusa, ebraica, norvegiana etc. Avertizare camere fixe si radare, afisarea formelor de relief si a cladirilor 3D.
- Modul de Configurare a Traseului tine cont de vehicolul cu care va deplasati, avand posibilitatea sa setati: Camion/TIR, Autoturism, Autocar, TAXI etc. Este un soft foarte bun pentru soferii de camion/TIR deoarece aveti posibilitatea setarii urmatorilor parametri : LUNGIME, LATIME, INALTIME, NUMAT DE OSII, TONAJ, TIMP CONDUS, ADR .
- functia "POI" (puncte de interes). GPS-ul va ajuta sa gasiti: benzinarii, parcari, hoteluri, restaurante, obiective turistice, aeroporturi, complexe comerciale etc.
- selectand Parametrii Traseului puteti evita autostrada in tari in care taxarea se face la kilometru si e foarte scump(Franta, Italia etc.)
- functia "Congestion detour" (ocolire blocaj) este bazata pe micsorarea vitezei de deplasare masinii. Aceasta caracteristica recunoaste blocajele de trafic pe autostrada - chiar daca acestea nu sunt indicate de catre serviciul de trafic(TMC). GPS-ul calculeaza imediat noi rute ocolitoare si va ofera sugestii pentru a evita stationarea in trafic din cauza blocajului.
- functia: "Real-time route alternatives" (rute alternative in timp real). Profitand de apropierea de intersectii, GPS va ofera in timp real variante alternative de traseu, aceasta functie se aplica daca masina se apropie de o intersectie din interiorul orasului prea incet şi soferul observa ca traseul planificat este afectat de congestie. (Aceasta caracteristica este dezactivata in mod implicit.)
- functia: "Parking around destination "(locuri de parcare in jurul destinatiei). Acesta va ofera asistenta in gasirea unui loc de parcare cand va apropiati de destinatie. Foarte utila soferilor de camion care trebuie sa respecte timpii de stationare.

Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 17 Iun 2015, 08:55
787
vizualizări