Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Interfata diagnoza auto Peugeot Citroen Lexia 3 PP2000 DIAGBOX 7.57 la 400 ron

400 Lei

Este instrumentul de diagnosticare folosit de dealerii Citroen si Peugeot. Se pot face toate diagnosticarile facute la un dealer, al tuturor modelelor din 1995 pana in prezent. Conectarea se realizeaza prin cablul OBD-II ( de obicei langa volan ), sau prin intermediul conectorului specificat de producator (doar masinile mai vechi de 2001).
Spre deosebire de alte interfete universale, care doar citesc codurile de eroare, acest software efectueaza aproape toate functiile ca instrumentul de diagnosticare al dealerului. Interfata de diagnosticare cuprinde K-Line multiplexor, interfete CAN-BUS si SAE J1850 bus (ambele PWM si VPW).
Functii:
1.Citeste si identifica toate datele masinii (part number, software/hardware version, manufacturer, etc)
2.Citeste codurile de eroare cu descriere completa
3.Sterge Codurile de eroare
4.Functia Auto-Scan (detecteaza toate ECU instalate pe masina si citeste toate codurile de eroare)
5.Masoara valori (Motor, Acumulator, sensor Oxigen, temperatura lichidului de racire, etc, cate 9 valori odata). Logarea la fiecare in parte este de asemenea posibila, ceea ce permite analiza offline.
6.Diferite setari si adaptari(inchiderea usilor, blocarea rotilor, activarea pompei de combustibil,etc)
7.Programarea si Adaptarea - Această caracteristică este de mare importanţă la toate vehiculele deoarece sistemele ca unităţile de control ale motorului, ECU, Airbags, Alarma, şi altele, vă cer să se efectueze proceduri de programare si resetare după reparaţii, sau chiar reconfigurare dupa inlocuire.


Softwareul necesita cel putin Intel Celeron/Pentium III 400 MHz, 128 MB RAM, 50MB liber pe HDD , port USB 1.1 (recomandat USB 2.0) si Microsoft Windows 98 SP2/2000/XP cu ultimele Service Pack instalate

Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Peugeot 308
Data actualizării anunțului: 16 Aug 2017, 14:32
1109
vizualizări