Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Interfete diagnoza auto AUTOCOM black r2.2014 ( Limba Romana + Engleza + Germana )

500 Lei

AutoCom CDP+ este un tester profesional de diagnoza, iar programul este disponibil si in limba romana si se foloseste impreuna cu un calculator, conectandu-se pe portul USB.

AutoCom este un tester de diagnoza multimarca indispensabil unui atelier sau service auto, dispune de o vasta baza de date cu o foarte buna acoperire a marcilor de vehicule de pe piata.
Acest tester de diagnoza indeplineste multe functii pe care alte testere mai scumpe nu reusesc, practic aceast tester are cel mai bun raport calitate-pret de pe piata, lucru pentru care il recomandam service-urilor si atelierelor auto.


Testerul AutoCom CDP+ este utilizat de foarte multi clienti satisfacuti cum ar fi tehnicieni auto, proprietari de parcuri auto, firme de inspectie auto, organizatii de asistenta rutiera, politie, armata si scoli.
AutoCom CDP+ este un instrument extrem de eficient si inteligent pentru atelierele auto, cu functionalitati ca: Sistem Inteligent de Identificare (ISI) si Sistem Inteligent de Scanare (ISS). Cu Cars CDP+ puteti executa functii de intretinere, reparatii si ajustari pentru multe vehicule intr-un timp scurt. Are multe avantaje cum ar fi: diagnosticarea rapida si fiabila, software usor de utilizat, instalare rapida si este usor de actualizat.

Spre deosebire de clonele ieftine si de proasta calitate comercializate de altii, versiunea comercializata de noi este de cea mai buna calitate (quality A), avand astfel garantia unui produs de calitate superioara fata de alte produse similare comercializate de terte persoane. Pe piata exista si alte modele care nu functioneaza pe masini produse de Ford si BMW, iar in anumite cazuri pot dauna vehicolului.

La un tester, cel mai important lucru este placa de baza, aceasta fiind creirul testerului. Atunci cand lipsesc cip-uri sau se utilizeaza inlocuitori nu mai aveti certitudinea unei diagnoze corecte, de aceea garantam functionalitatea produsului nostru pe protocoalele 2xHS CAN (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL and (SPI, analog 5 Volt out)

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Iun 2017, 13:58
858
vizualizări