Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Interfata diagnoza tester universal Autocom CDP PRO calitatea A+

570 Lei

Toate produsele achizitionate de la TesterAutomobil beneficiaza de garantie  !

Noi tinem cont de toate aspectele, si comercializam doar produse de calitate !

 

Cititi cu atentie descrierea
 

VARIANTA CU OKI CHIP ! Nu cumparati produse numai dupa carcasa.

 

Nu comparati acest produs cu modelele gasite la preturi derizorii, de calitate indoielnica.Acestea din urma nu vor accesa toate modulele din lista , nu vor intra pe toate masinile din specificatii.

 

Aparatul functioneaza ori pe bluetooth ori pe cablu.

 

-Softurile oferite sunt pentru turisme si camioane

-Softul se poate instala pe mai multe calculatoare si nu are limitare ca timp de utilizare 

-Clientul primeste generatorul de licente (activatorul) si isi poate instala singur softul de fiecare data cand are nevoie , fara sa depinda de noi(CONTINUT ORIGINAL TESTERAUTOMOBIL)

-Primiti tutorial video cu pasii de instalare si configurare , pas cu pas tot ce este de facut.

-Softul se poate instala pe orice sistem de operare WINDOWS, XP , VISTA , WINDOWS 7 , WINDOWS 8 , WINDOWS 10

-Aparatul functioneaza pe turisme si camioane inclusiv la 24v.

 

-Primiti acces pe FTP serverul nostru (in pachet gasiti user si parola), si de aici puteti downloada update-uri gratuite pe perioada de 1 an pentru versiunile de soft viitoare  !!!


Autocom CDP Pro CARS (Compact Diagnostic Partner ):ultima versiune Autocom CDP Pro se foloseste impreuna cu un calculator si un conector OBD II cu toate functionalitatile citirii si stergerii codurilor de eroare (DTC), citeste parametri in timp real, poate face activarea componentelor, ajustari parametri si altele. CDP Pro suporta protocolul J1962 precum si toate celelalte protocoale standard de comunicare pentru diagnoza autovehiculelor. Meniul este in urmatoarele limbi: English , Cesky, Dansk, Deutsch, Espanol, Francais, Greek, Hollands, Hungarian, Italiano,Norsk, Polish, Romana, Russian, Srpski, Suomen kieli, Svenska, Turkish Interfata de diagnoza Autocom CDP Pro are o interfata foarte prietenoasa si usor de folosit. Baza de date Pro CDP ofera codurile de eroare generice si specificeale producatorilor. Acopera urmatoarele marci de vehicule: Alfa Romeo, Audi, BMW, Cadilac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, Dodge, ferrari, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Renault, Maserati, Mazda, Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Rolls Roys, Rover, Saab, Samsung, Seat, Skoda, Smart, SsangYong, Subaru, Suzuki, Toyota, VW, Volvo. Pentru diagnosticarea masinilor mai vechi fara OBD2, Autocom vine si cu adaptoare specifice OBD1. Autocom foloseste datele originale de la producatori de autovehicule pentru a garanta cea mai buna calitate si functionalitate. Caracteristici Autocom CDP Pro: - Interfata prietenoasa si software-ul intuitiv pentru autoturisme - Identificarea rapida si in conditii de siguranta a vehiculelor si a sistemelor cu ajutorul Autocom ISI (sistem de identificare inteligenta) - Inteligent sistem de scanare (ISS) functie - scaneaza automat prin toate sisteme de control ale vehiculului - Conectivitatea Bluetooth si USB sunt standard - Software disponibil pe CD / DVD pentru PC-uri - Rapid si usor de instalat Se ocupa de toate standardele actuale de comunicare pentru diagnosticare vehicule. Meniu pentru functiile disponibile: Citirea si stergerea codurilor de eroare Citirea datelor in timp real Restaurarea de servicii mesaje capabilitatii de programare, cum arfi injectoare, chei, telecomenzi, etc Tehnologia unica multiplex, care minimizeaza nevoia de cabluri speciale AUTOCOM CDP CARS Pro (Partener Compact de diagnostic) Impreuna cu un PC (handheld) sau PC-ul face un puternic instrument profesional pentru atelier independent. Puteti efectua diagnoza de serie, cititi si sterge coduri de eroare, setari de baza, de programare, si de a efectua servicii de resetare. Functii: -Diagnoza specifica -Functia de scanare -Comunicare prin EOBD/OBDII - Sisteme de-Serial -Motor -Aprindere -Climatronic -ABS -Service-reset -SRS -Imobilizare -Instrumente -Sistem Comfort -Cutia de viteze, etc - Citeste si sterge codurile de eroare -Citire live data -Setari de baza -Programare
Pachetul contine



Unitate Hardware AUTOCOM ,
Cablu USB
Manual de utilizare

Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 12 Iul 2018, 16:51
5406
vizualizări