Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Jante ORIGINALE enkei Mitsubishi Lancer EVO IX GSR 5x11417 nisan honda mazda hyundai toyota subaru kia lexus

1200
Vand jante Mitsubishi Lancer EVO IX GSR. 5x114/17 ....jantele sunt originale de Mitsubishi Lancer EVO IX GSR.sunt noi in cutii nu au fost montate niciodata pe anvelope au et 38 si j 8 - R17 ....se potrivesc pe majoritatea masinilor japoneze cu prindere 5x114 nisan honda mazda hyundai toyota subaru kia lexus ....nu trimit in alte localitati decat daca imi sunt trimisi banii anticipat pentru transport dus - intors ..JANTELE NU CONTIN CAPACELELE CENTRALE .Enkei este furnizorul masinilor Vodafone McLaren Mercedes din Formula 1, aici scopul a fost acela de a produce cele mai dure si mai usoare jante posibile. Aceastea prin constructie si design trebuie sa suporte forte de pana la 4G, fluctuatii intre temperaturi extreme si uzura si stres asociat cu rularea la viteze mari fara a se face sacrificiu asupra sigurantei sau stabilitatii.
In campionatul WRC, Enkei este furnizorul de jante al celor de la Mitsubishi Lancer unde accent se pune pe viteza, performanta si anduranta in conditii extreme cum ar fi: zapada, gheata si macadam.
Intr-o continua crestere a popularitatii, cursele de drift, atat in SUA cat si in Europa, pilotii aleg jantele Enkei deoarece le ofera posibiltatea pastrarii vitezei in timpul derapajelor controlate.
In campionatul japonez Super GT, unde se folosesc atat masini domestice cat si din import, Enkei a oferit jante de competitie cu propietatea de semi-anduranta, aici diferenta constand in faptul ca soferii se schimba, iar victoria este castigata prin viteza, performanta echipei, strategie asupra cursei si timpi mici la pit stop.
Enkei furnizeaza jante in campionatul de anduranta Super Taikyu, fiind singura competitie de 24 de ore din Japonia... ..pret fix
Producător: Enkei
Stare produs
Nou
Piesă auto compatibilă cu:
Mitsubishi Lancer
Data actualizării anunțului: 04 Apr 2015, 10:36
3506
vizualizări