Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Indreptam si sudam Jante aluminiu tabla

30 Lei
CLINICA DE JANTE a fost înfiintata în anul 2007, obiectul principal de actvitate fiind comercializarea de piese si accesorii pentru autovehicule:anvelope de iarna,anvelope de vara,anvelope noi si second hand, alte accesorii si piese pentru autovehicule.

Pentru siguranta si nevoile dumneavoastra, am introdus serviciul de indreptat jante aliaj, aluminiu, tabla, otel cu aparat profesionist si personal instruit pentru astfel de operatiune. In urma impactului cu borduri, gropi sau alte obstacole (accidente) prezente pe carosabil, janta sufera deformari, minore sau majore, de la forma ei initiala conducand la dezechilibrarea rotii, adica vibrati in volan sau vibrati simtiti in caroserie, neglijarea jantelor vibratiilor in volan sau caroserie duce la distrugerea anvelopelor (gumelor) si in acelasi timp are de suferit si suspensia adica accelerati uzura suspensilor. Continuarea rularii in aceste condtii va conduce, in mod cert, la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea duratei de folosinta a acesteia. Pentru evitarea acestui lucru va recomandam sa realizati operatia de indreptat jante periodic sau imediat ce apar "batai" sau "vibratii ale volanului". IMPORTANT NU IGNORARATI.

Indreptat jante aliaj / aluminiu:
Pret fara TVA:
13'-14'= 40lei
15'-16'= 50lei
17'-18'= 70lei
19'-20'= 90lei
21'-24'=120lei

Indreptat jante tabla:
Pret fara TVA:
13'-14'=30lei
15'-17'=40lei

Sudura in aluminiu profesionala fara pori!
Pret fara TVA: 6 Lei/cm, in functie de grosime si lungime crapatura.

Janta crapata trebuie evaluata inainte de reparatie daca mai merita reparata. Janta este un element de siguranta, trebuie sa luati in considerare ca poate provoca accidente.
Stare produs
Second hand
Data actualizării anunțului: 03 Apr 2015, 20:19
286
vizualizări