Acest anunț a expirat.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.

Navigatie Dynavin N6 A4 Dedicata Audi A4 Seat Exeo Carkit Parrot Dual Radio Tuner Model Premium

4099 Lei

Navigatie Dynavin N6-A4 Dedicata Audi A4 Seat Exeo Carkit Parrot Dual Radio Tuner Model Premium! PROMOTIE LUNA ACEASTA - CAMERA VIDEO CADOU!!!DEALER AUTORIZAT DYNAVIN IN BUCURESTI CU OPTIUNE DE MONTAJ IN MARILE ORASE DIN TARA!!!


*PRET PROMOTIONAL LA MONTAJ IN BUCURESTI:

-100 LEI pentru masinile cu locas 2 din

-250 lei pentru masinile cu locas 1 din(se coboara panoul de climatronic fara sa mai achizitionati rama speciala de la Audi!)


*FOTOGRAFII REALE CU APARATUL !!!

*DYNAVIN N6-A4 WINDOWS - MODEL AUGUST 2014 CU CARKIT PARROT, DUAL RADIO TUNER, PICTURE IN PICTURE, COMENZI PE VOLAN, LEDURI SI LOGO AUDI!

*Unitate compatibila cu

* AUDI A4 (B6 sau Tip 8E/8H) 2000 - 2007

* AUDI A4 (B7 sau Tip 8E/8H) 2005 - 2008

* SEAT EXEO 2009 -

In plus, fata de modelele anterioare, DYNAVIN N6-A4 WINDOWS ofera:


* Se poate vorbi la telefon, prin carkit PARROT, in timp ce ruleaza navigatia

* Vocea navigatiei intra in paralel cu muzica pe difuzoarele din fata.

* Functia radio foloseste un dublu tuner. Dynavin N6 utilizează o tehnologie care procesează semnalele de la antenele duale integrate în autovehicul. Algoritmii DSP reuşesc să ofere un semnal FM fără zgomot sau distorsionări unind cele semnale radio într-un singur stream audio.

*PRELUAREA AGENDEI TELEFONICE - Unic pe piata navigatiilor dedicate, DYNAVIN N6 foloseste un kit bluetooth Parrot ORIGINAL pentru o receptie de nota 10 si pentru o compatibilitate perfecta cu preluarea agendei telefonului, inclusiv cu orice telefon cu Android sau iphone.

* FUNCTIE DIMMER (Posibilitate de a micsora intensitatea luminoasa sau a opri de tot ecranul pentru condusul pe timp de noapte dar si senzor de lumină care realizează ajustarea automată a intenistăţii ecranului)

* Bluetooth cu A2DP (se poate asculta muzica de pe telefon prin difuzuoarele masinii) , apelare direct de pe ecran, posibilitate de a mentine convorbirea si cand ruleaza navigatia (facilitate ce alte aparate mai ieftine, de pe piata nu o au.)

* Deja un partener de durată al lui Dynavin, permite o utilizare confortabilă a multor alte funcţii utile precum căutarea alfabetică, reţinere şi schimbare între apelurile primite, recepţia nivelului de semnal sau al bateriei telefonului pe ecranul navigaţiei, plus streaming audio cu afişarea piesei, artistului sau a albumelor.

* Suport SD CARD high density SDHC si U dsik de pana 64GB ! (modelul standard max4GB)

* Se salveaza direct numele posturilor de radio si nu frecventa lor,afisand titlul radioului in ecranul din bord, la fel ca si aparatul masinii ( functie unica in domeniul navigatiilor dedicate! )

* Platforma Dynavin N6 se poate conecta la iPod/iPad/iPhone-ul tău direct prin USB. Artistul, albumul, numele piesei sau coperta albumului sunt afişate clar pe ecran. Căutarea intuitivă simplă te ajută să găseşti rapid conţinutul.


* Sistemul are incorporata o placa de GPS care ruleaza WINDOWS CE 6.0, pe un procesor de 800 mhz si 512 ram.

* FUNCTIE PICTURE IN PICTURE (se poate vizualiza pe ecran si navigatia si videoclipurile sau programele tv in acelasi timp!!!)

* FUNCTIE ANTISHOCK : DVD-3 sec, VCD/CD-10 sec, MP3-90 sec

* Conector CAN-BUS pentru: integrare comenzi pe volan (daca exista), integrare display multifuncţional (MFD+) (daca exista), preia amplificator BOSE (daca exista), preia funcţii computer de bord (daca exista), preia funcţia de asistenţă virtuală la parcare cu afişare traiectorie (daca exista).


* MENIURI SLIDE SI COD DE SECURITATE LA PORNIRE (GEN IPHONE)

* SISTEM NAVIGATIE CU IGO 3D FULL EUROPE 2014 (47 tari - INCLUSIV ROMANIA!) Dynavin N6 vine cu un sistem de navigaţie integrat, uşor de utilizat, cu asistenţă vocală în trafic şi funcţie de selectare a rutei. Un pachet cu tot ce ai nevoie ca să ajungi la destinaţie rapid şi eficient.

* Sunt presetate pe hartă puncte de interese(POI), accesate din baza de date ce conţine parcuri, restaurante, benzinării şi multe altele. Mai mult, Dynavin N6 vă oferă 30 de zile update gratuit la hărţi după prima utilizare!

Hărţi şi bază de date
Metoda de update: Online pe com


*POSIBILITATE ATASARE TUNER TV DIGITAL DVB-T HD - RECEPTIE IN MERS: ( lista posturilor disponibile pe alte anunturi ale acestui vanzator )


PACHETUL CONTINE:

Sistemul de navigatie DYNAVIN N6-A4
Cablu de alimentare CAN
Cablu cu iesiri si intrari RCA
Antena GPS
Card SD IGO 2014
Cablu USB
Cablu iPod
Microfon Extern
Telecomanda
Ghid de utilizare

ACCESORII OPTIONALE:

- TV TUNER DIGITAL DVB-T HD ( POSTURI TV DIGITALE IN MERS!) - 550 LEI

- TV TUNER DIGITAL DYNAVIN DEDICAT ( CONTROLABIL DE PE COMENZILE PE VOLAN) - 650 LEI

- SET TETIERE CU LCD 7’’ - 700 LEI

- SET TETIERE DVD JOCURI - 900 LEI

- CAMERA VIDEO DE MERS INAPOI BARA FATA/SPATE - 199 LEI

- CAMERA VIDEO DEDICATA - 250 LEI ( C A D O U ! )

- CAMERA VIDEO SUPORT NUMAR - 250 LEI

- SENZORI PARCARE VIDEO SPATE AFISAJ UNITATE - 250 LEI

- SENZORI PARCARE VIDEO FATA-SPATE AFISAJ UNITATE - 299 LEI

- SENZORI PARCARE FATA-SPATE AFISAJ LED - 200 LEI

- ANTENA TV CU AMPLIFICATOR - 80 LEI

- SENZORI PRESIUNE PNEURI AFISAJ NAVIGATIE - 750 LEI


OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, ODORHEIU-SECUIESC, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-MURES, TULCEA

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii primirii produsului.

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Audi A4 B4
Seat Exeo
Data actualizării anunțului: 26 Apr 2021, 06:41
755
vizualizări