Aditiv Ulei Liqui Moly Stop Fum - Smoke stop , pentru stabilizarea vascozitatii , 300ml AutoLux

43.5 Lei
Aditiv Ulei Liqui Moly Stop Fum - Smoke stop , pentru stabilizarea vascozitatii , 300ml AutoLux

Aditiv ulei Stop Fum" Liqui Moly 300ml

Producator Liqui Moly

Descriere :
Aditivul de ulei "Stop fum" este un aditiv modern mono-functional de inalta calitate pentru stabilizarea vascozitatii. Aditivul de ulei asigura o protectie deosebita impotriva forfecarii mecanice si totodata permanente a uleiului supus la conditii extreme de exploatare si este eficient impotriva subtierii uleiului datorita frcventelor porniri la rece.


Proprietati:
- Are la baza un aditiv mono-functional polimer pentru imbunatatirea indicelui de vascozitate (IV) dezvoltat dupa cea mai moderna tehnologie de aditivare. Acest aditiv imbunatateste influenta temperaturii asupra vascozitatii uleiului de motor prin reducerea vascozitatii odata cu cresterea temperaturii. Nu actioneaza ca un aditiv pentru reducerea punctului de curgere sau pentru imbunatatirea fluiditatii.
- Este complet compatibil cu toate tipurile de ulei de motor minerale si sintetice pe benzina si motorina.
- Tehnologia de imbunatatire a indicelui de vascozitate (IV) satisface toate cerintele actuale cu privire la capacitatea de lubrefiere a ueliurilor multi-functionale.
- Doar ridica valoarea vascozitatii in motoarele reci si de aceea mentine proprietatiile de ungere favorabile la pornirile la temperaturi scazute ale uleiurilor multi-functionale cu vascozitate mica. AŽn conditii extreme de exploatare de ex: Temperaturi inalte si forfecare mare (turatii mari ale motorului) aditivul de ulei "Viscoplus" asigura ungerea necesara ca un ulei cu vascozitate mare.
- Stabilizeaza si corecteaza pierderile in vascozitate ale uleiului de motor cauzate de: forta de forfecare dintre piston si peretele cilindrului mentine proprietatile de ungere a uleiurilor de motor intre schimburile de ulei;
- Cresterea vascozitatii uleiului de motor la temperaturi inalte cu aproximativ o clasa SAE asigura o capacitate mai buna de ungere ‚¬€ś uzura motorului este redusa si etansarea componentelor in miscarea ale motorului este imbunatatita.


Caracteristici fizice:
Culoare : maro deschis
Densitate la 15 0C : 0 87 g/cm3
Vascozitatea la 100 0C : aprox. 1175 mPas
Punct de inflamabilitate : 190 0C
Punct de curgere : - 9 0C


Domenii de utilizare:
Pentru toate motoarele pe benzina si motorina a masinilor noi si uzate.


Mod de utilizare:
Continutul dozei de 300 ml este suficient pentru 5 L de ulei de motor. Dupa efectuarea amestecului se lasa motorul la ralanti pentru a se incalzi. Produsul poate fi adaugat in orice moment.
Ambalaje disponibile
Aditiv ulei STOP FUM 300 ml Art. nr. 2122

"

Producator:LiquiMolyCod:BIT3B-LM2122
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 14 Oct 2021, 09:53
13
vizualizări