Acest anunț nu mai este valabil.
Datele de contact ale vânzătorului nu mai sunt vizibile.
Vezi anunturi similare mai jos.

Alarma auto Mistral MAX2

378 Lei
Descriere producator
 
Noua linie de maşină alarme Mistral MAX2. Alarma este stocată într-o cutie mica de unitatea de control care, atunci când montat in masina si nu interfera cu conector comun ordinare este furnizat.
Oferă o protecţie de deschidere usi, portbagaj, hood, monitorizare a vehiculului. La momentul de alarmă cauzate de blocul motor este activ.
Unitatea de control de alarmă este dotat cu o intrare separată pentru conexiune 1-zona de senzori suplimentare (senzor nu sunt incluse).
Mistral MAX2 este furnizat cu două telecomenzi diferite cu un cod plutitoare (ambele cu LED albastru care indică faptul că buton a fost apăsat):-tip de driver R1 este butonul 5, cu trei principale şi secundare două butoane, vă permite să controla functiile direct prin apăsarea corespunzătoare buton-tip conducător auto 3T este butonul 3, apăsaţi corespunzător controalele butonul, unele caracteristici de o combinaţie de două butoane funcţia de alarmă: telecomenzi (până la) numărul de 1-cestných la: 2 numărul maxim de programat să caute vehiculului cu voce tare: peste 4 la: da intrerupator senzor de şoc: 1-zona opţiune pentru a conecta un senzor/senzor de suplimentare: da, deconectare automata a senzor defect: da nap off senzori-prin în: da intrări/ieşiri o intrare separată pentru senzorul de suplimentare: 1-zona 3-cablare intrare protecţie pentru usi, capotă, portbagaj: da blocare de ieşire: da iesire semne/lumini: da ieşire la cârma via un triunghi de avertizare: Da iesire pager: da ieşire universale (AUX): 2-cu lungime reglabilă puls capacitate iesire (AUX): 250 mA ieşire de pe telecomanda pentru a deschide tipul de portbagaj: releu ieşire la nivelul de origine Ferestre electrice, o extensie de impulsul de a CZ: da ieşire pe blocare centrală uşa de ieşire de tip: iesire releu pentru blocare usi centrale electrice: da ieşire pe usa centrala pneumatice de blocare: da, o dublă lansare puls: da, un puls de blocare duble: Da de blocare/deblocare de aprindere: da caracteristică de siguranţă pentru a verifica uşa deschisă: da da alarma memorie: limita numărul de pozitive: da liniştită sau tare de comutare/dezactiva alarma: da reconectarea Rearming-automate de alarmă: da pasiv înarmare-ultima uşă activare: da panica funcţia: alarmă de activare întârziere: da da urgenţă shut jos codul de siguranţă: da modul de serviciul: da parametri tehnici de sirena: nezálohovaná design: modulare căldură rezistenţă:-40 ° c. + tensiunea de alimentare 85 ° c: 12-14 în codificarea Comunicatiilor: plutitoare
 
Cod producator
 
DO TSSMISTRALMAX2
 
Potrivit pentru masina ta ! Produsele sunt noi si au garantia producatorului. Preturile si stocurile produselor pot varia, va rugam sa ne contactati penru oferta actualizata. Imaginile sunt cu titlu de prezentare. La comenzi mai mari de 500 lei aveti transportul gratuit ( in limita a 5kg/colet) . Expertii nostri va stau la dispozitie pentru identificarea corecta a pieselor auto de care aveti nevoie.
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 23 Aug 2021, 06:43
22
vizualizări