Alarma Auto Maat 7500 Ts Cu Pornire Motor Pager Color Tuchscreen

1299 Lei

Maat 7500 TS este o alarma auto de ultima generatie ce include tehnologii recent aparute si incluse deja in dispozitivele si gadgeturile electronice atat de des intalnite acum pe piata: afisaj color, comenzi prin intermediul unui display de tip touchscreen, sinteza vocala, teme selectabile, etc.

BYPASS CHEIE CIP INCLUS IN PRET!

Printre facilitatile oferite se numara posibilitatea pornirii motorului din telecomanda, atat la comanda directa cat si la anumite ore prestabilite sau la o temperatura exterioara presetata, posibilitatea verificarii temperaturii exterioare, a nivelului de incarcare a bateriei, a datei si orei la care s-au inregistrat declansari ale alarmei si tipul de senzor activat.

Pagerul alarmei Maat 7500 TSdispune de o interfata intuitiva usor de utilizat, cu iconuri ce simbolizeaza fiecare functie disponibila, acestea fiind impartite in mai multe pagini intre care se poate naviga rapid pentru a activa sau vizualiza functia dorita. Pentru economisirea acumulatorului inclus in pager ecranul este stins in modul inactiv. Acesta se poate activa dintr-un buton plasat in lateral, moment in care apare pagina de start ce indica starea alarmei, nivelul de incarcare al bateriei, antena ce confirma comunicarea cu unitatea centrala de pe masina, ceasul si tipul de avertizare, sonora si / sau vibratie.

 

Din pagina de start se poate accesa prima pagina cu comenzi prin simpla atingere a oricarei zone a ecranului touch screen. Fiecare pagina contine 6 iconuri, 4 dintre ele reprezentand functiile disponibile, iar celelalte doua din partea de jos a ecranului fiind comenzile de navigare intre pagini. Pe prima pagina sunt prezente iconurile de pe care se poate comanda armarea si dezarmarea alarmei, activarea functiei de pornire motor si comanda de deschidere portbagaj.

                

In pagina a doua se regasesc comenzile pentru functiile auxiliare 3, 4, 5 si 6, in pagina a treia se gasesc comenzile de armare si dezarmare silentioasa, comanda de armare cu excludere senzor de soc si comanda functiei de panica. In pagina a patra se poate programa pornirea zilnica a motorului si durata acesteia, in pagina a cincea se poate verifica starea motorului (pornit / oprit), temperatura din compartimentul motor si tensiunea bateriei masinii. In pagina a sasea se poate seta logoul ce apare in pagina de start precum si limba in care se fac avertizarile prin sinteza vocala.

                

Pagerul dispune de posibilitatea de a comanda separat alarmele de pe 4 masini diferite, in pagina a saptea putandu-se selecta masina dorita, existand optiunea de a se seta si cate un nume pentru fiecare masina in parte pentru o identificare mai usoara.

                          

In pagina a opta se pot seta nivelul de iluminare al display-ului, temporizarea iluminarii, ora si codul pin al pagerului. Acesta cod permite blocarea accesului la functiile pagerului si implicit al comenzilor alarmei pentru persoanele care nu il cunosc. In pagina a noua se poate seta tipul de avertizare sonora precum si alerta prin vibratie, modul de afisare al orei, si optiunea setarii unei alarme pe pager. 

In ultima pagina se poate seta o avertizare pentru expirarea timpului de parcare, o aplicatie de tip cronometru si se pot verifica tipul si ora ultimelor evenimente survenite la masina. Mentionez ca numerotarea paginilor este doar una de referinta,  in cazul navigarii in meniu prin apasarea sagetii de navigare orientata in jos.

Dupa cum reiese si din exemplificarea de mai sus a meniului alarma ofera functii importante precum pornirea motorului din telecomanda, armarea si dezarmarea silentioasa, dezactivarea senzorilor din telecomanda, cautare in parcare, precum si posibilitatea descuierii masinii in doua trepte cu deschiderea initiala a usii soferului, blocarea motorului, rearmare activa sau pasiva, etc.

Alarma Maat 7500TS dispune si de un numar mare de functii configurabile la montaj, pentru o compatibilitate cat mai buna cu toate tipurile de masini si nu in ultimul rand, cu preferintele utilizatorului acesteia. Principalele atuuri ale acestei alarme sunt usurinta in utilizare datorata interfetei intuitive de tip touch screen, si de ce nu, aspectul modern si elegant al pagerului cu diplay color.

 

Costul alarmei nu este unul foarte accesibil si poate parea destul de mare pentru cei ce doresc doar o alarma care sa indeplineasca functiile de baza, insa este unul justificat avand in vedere multitudinea de functii oferite, menite sa satisfaca si un utilizator mai pretentios.

 

OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST CU PERSONAL CALIFICAT IN BUCURESTI, ARAD, BRASOV, BAIA-MARE, BISTRITA, BRAILA, BUZAU, BOTOSANI, BACAU, CONSTANTA, CRAIOVA, CLUJ-NAPOCA, DEVA, FOCSANI, GALATI, IASI, LUGOJ, ORADEA, PITESTI, PIATRA-NEAMT, PETROSANI, PLOIESTI, RM VALCEA, ORADEA, TARGOVISTE, SATU-MARE, SIBIU, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU-MURES, TULCEA

 

 
Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului

Compatibil cu:
Dacia Duster, Logan, Sandero
Skoda Fabia, Octavia, Superb
Volkswagen Golf 5, Passat B5
Audi A4 B6, A3 8P

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Audi A3 8P
Audi A4 B5
Audi A4 B6
Dacia Duster
Dacia Logan
Dacia Sandero
Skoda Fabia
Skoda Octavia
Skoda Rapid
Skoda Superb
VW Golf 5
VW Passat B5
VW Passat B6
Data actualizării anunțului: 29 Sep 2021, 01:21
20
vizualizări