Inchidere centalizata din telecomanda Dacia si Renault montaj inclus Logan Sandero Duster Doker Clio

99 Lei
ANUNTUL SE REFERA LA VANZAREA MODULELOR UNIVERSALE CU TELECOMANDA CU MONTAJ INCLUS PRIN CONECTAREA LA INCHIDEREA CENTRALIZATA A MASINII, in special cele din gama Dacia si renault care au buton de actionare a inchiderii centralizate mibntat in interiorul masinii in alt loc decat pe usa. Pentru alte masini care nu corespund descrierii de mai sus, indiferent de marca pretul poate creste cu 30-40 lei in functie de dificultatea montajului.PENTRU DESCHIDERE PORTBAGAJ DIN TELECOMANDA ESTE NECESAR UN ALT MOTORAS si se considera alta manopera. SE POATE MONTA SI BUTON PENTRU DESCHIDERE DIN MASINA PENTRU A MENAJA BUTONUL TELECOMENZII SAU PENTRU A SE EVITA SCOATEREA CHEII DIN CONTACT SAU BUZUNAR SPECIAL IN ACEST SENS. MONTAREA ACESTUI BUTON ESTE GRATUITA.
OFER SERIOZITATE, PROFESIONALISM, ASPECT INGRIJIT AL LUCRARII, MONTAJ FOARTE DISCRET, FARA FIRE APARENTE SI FARA AFECTAREA INSTALATIEI ELECTRICE A MASINII.
MONTEZ DEASEMENEA SI ALTE MODULE DE SECURITATE (ALARME, SENZORI PARCARE, TRACKER GPS, ETC.), SISTEME AUDIO, SISTEME ILUMINARE XENON, ETC.PRETURI MINIME, SE DISCUTA TELEFONIC.
Stare produs
Nou / Fără factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
Dacia Duster
Dacia Logan
Dacia Sandero
Renault Clio
Renault Megane
Data actualizării anunțului: 12 Aug 2021, 08:03
1277
vizualizări