Adaugă anunț

INTERFATA MULTIMEDIA DEDICATA BMW X5 X6 SERIA 1 3 5 6

350
SUPER CALITATE LA SUPER PRET!!! 350 EURO!!! Prin intermediul acestei interfete nu mai sunteti obligat sa inlocuiti navigatia cu alta aftermarket, vizionarea filmelor sau a tv-ului se poate controla direct din meniul consolei centrale!!!
Prin intermediul acestei interfete se pot viziona filme sau tv si in mers fara alt cost aditional.
Aceasta interfata se foloeseste pt toate masinile bmw prevazute cu navigatie idrive

Descriere Interfata audio-video BMW E60 E90 E70 X5 : Aparatul se conecteazaza cu aparatul original al masinii.Nu se pierde garantia masinii!!!Nu se taie niciun fir din instalatia masinii!!! In conformitate cu designul original al masinii,fara instalarea crack-ului,nu este nevoie sa taiati linia ci doar sa introduceti socketul in locasul dedicat cand instalati.
Interfetele multimedia va permit conectarea, in cele mai bune conditii de sunet si imagine, a uneia sau mai multe surse audio-video pe sistemul existent deja in masina dvs.

Specificatii tehnice :

Interfata permite instalarea uneia sau mai multor surse video pe monitorul de navigatie OEM al masinii. Cu ajutorul interfetei puteti instala pentru monitorul navigatiei o unitate DVD sau/si un TV Tuner.

OPTIONAL:
SET TETIERE CU LCD COMPATIBILE-799 LEI, CAMERA VIDEO DE MERS INAPOI-140 LEI SI TV TUNER DIGITAL CU 2 ANTENE SI RECEPTIE IN MERS -799 LEI!!!

OPTIONAL: ASIGURAM MONTAJ CONTRACOST IN BUCURESTI!!!

Puteti comanda aparatul in deplina siguranta on line sau telefonic, urmand a fi livrat prin curier rapid/posta, plata facandu-se numai in momentul primirii produsului!!!


COMENZI LA:
Tel.
e-mail:
id mess. tuning_82
Stare produs
Nou
Data actualizării anunțului: 04 Aug 2019, 00:51
2325
vizualizări