Adaugă anunț

Aditiv benzina curatat injectoare Abro , elimina depunerile, reduce consumul, mareste puterea

7 Lei
Aditiv benzina curatat injectoare Abro , elimina depunerile, reduce consumul, mareste puterea
Aditiv benzina curatat injectoare Abro IC509
CaracteristiciCurăţă sistemul de alimentare, carburatorul, supapele şi injectoarele de depunerile de calamină şi protejează împotriva depunerilor. Efectele utilizării acestui produs sunt următoarele: elimină rapid toate depunerile din injectoare şi carburator; reduce consumul de combustibil; măreşte puterea motorului; curăţă şi protejează împotriva depunerilor întregul sistem de alimentare cu combustibil; previne coroziunea şi împiedică formarea condensului; îmbunătăţeşte arderea; are efect de prevenire a depunerilor.
Mod de utilizare: Folosirea acestui aditiv este recomandată pentru toate motoarele pe benzină, cu sau fără catalizator. Introduceţi conţinutul flaconului direct în rezervor. Un flacon de aditiv pentru benzină  este suficient pentru un rezervor de 80 de litri. Folosirea lui cu regularitate asigură păstrarea sistemului de alimentare în stare perfectă de funcţionare prin împiedicarea depunerilor. Atenţie: conţinutul flaconului este inflamabil.
Atentie!!! Evitaţi inhalarea vaporilor. Evitaţi contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, limpeziţi cu apă 15 minute. În cazul înghiţirii, nu provocaţi vomitarea; administraţi persoanei în cauză un pahar de apă şi contactaţi imediat medicul. Nu lăsaţi la îndemâna copiilor.
 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 01 Iun 2019, 05:43
23
vizualizări