K2 Protectie Ceramica Gravon 50ML G031

150 Lei
K2 Protectie Ceramica Gravon 50ML G031

Descriere:
Acoperirea ceramică este în prezent cea mai durabilă formă de protecție din lume pentru lac și alte suprafețe. Acesta garantează cel mai înalt grad de protecție și depășește cele mai dure vopsele auto prin gradul său de duritate. După protecție, pe lac apare un strat transparent și invizibil, cu o grosime de până la 2-3 microni, datorită căruia este complet izolat de efectele adverse ale tuturor factorilor externi.

Tehnologie:
Pe baza celor mai noi tehnologii, am creat un produs pentru cei mai pretențioși pasionați de automobile, asigurând o satisfacție 100% pentru rezultatul final. Acoperirea K2 GRAVON este unul dintre cele mai inovatoare produse din oferta noastră, bazată pe nanotehnologie, concepută fără compromisuri pentru a obține cel mai bun rezultat.

Beneficii
K2 Gravon protejează suprafața împotriva zgârieturilor, a murdăriei, a razelor UV, a sării, a picăturilor de păsări, a precipitațiilor și a sucurilor de copac, a reziduurilor de insecte, a coroziunii și a deteriorărilor mecanice, cauzate, de exemplu, de pietrele care au lovit corpul mașinii. Protejează lacul împotriva defectelor care reduc luciul, reduce riscul de zgârieturi circulare. Datorită acoperirii ceramice, nu este nevoie să vă ceară mașina, iar datorită proprietăților excelente de repelență a murdăriei și proprietăți de auto-curățare puteți reduce frecvența spălării.
Spre deosebire de ceara, o acoperire ceramică nu poate fi spălată cu substanțe chimice, motiv pentru care este cel mai durabil tratament de suprafață cunoscut. Lustruirea mașinii este singura cale de a îndepărta acoperirea. Acoperirea ceramică protejează de asemenea graffiti, vopseaua aplicată nu se lipește de suprafață și poate fi îndepărtată cu ușurință.

Aplicații
Acoperirea K2 Gravon poate fi aplicată nu numai pe lac, ci și pe cauciuc, plastic, metal, sticlă. Este utilizat cu succes în industria auto, navigația, aviația și industria.

Folosire:
Condiții optime de aplicare:
Temperatura ambiantă de la 10 ° C la 35 ° C.
Aplicați într-o cameră sau într-un loc umbrit.
Nu se aplică în condiții de umiditate excesivă.

Pregătirea suprafeței:
Spălați și uscați bine lacul.
Suprafața trebuie să fie lipsită de gudron, murdărie, ceară, uleiuri de pastă, protecții din fabrică. Pentru a îndepărta eventualele impurități lipite de porii de lac, se recomandă utilizarea lutului de lac K2
Lacul cu defecte și zgârieturi ar trebui să fie lustruit automat, de exemplu, folosind o mașină de lustruit și pastele K2 Luster

Cerere:
Înainte de aplicarea acoperirii ceramice, degresați bine suprafața cu un produs de curățare K2 Klinet folosind microfibră - de exemplu, microfibră K2 Bona.
Opțional se aplică K2 Gravon Primer, folosind o mașină de lustruit mecanică, care va consolida și mai mult legătura acoperirii ceramice pe suprafața lacului. Acoperirea ceramică poate fi aplicată la o oră după lustruire
Agitați sticla bine și aplicați 6-8 picături pe o batistă uscată învelită pe aplicator (prima aplicație poate fi de două ori mai generoasă, astfel încât aplicatorul să fie impregnat și acoperirea să nu se usuce pe suprafața sa în timpul aplicării.)
În sens transversal, o dată pe suprafețe nu mai mari de 50x50 cm.
După 1-2 minute după aplicare la aproximativ 20 ° C, lăsați suprafețele cu microfibre (temperatura mai mare scurtează timpul de uscare, scade temperatura mai mică). Nu lăsați acoperirea să se usuce pe lac.
După aplicarea și lustruirea primului strat, așteptați min. 1 oră și aplicați alta (pentru durabilitate maximă, aplicați 3 straturi).
Opțional, după aplicarea ultimului strat, aplicați produsul K2 Gravon Reload, care oferă în plus alunecare și adâncește culoarea.

După aplicare:
Lăsați mașina într-o cameră uscată timp de min. 8 ore.
În următoarele 7 zile, nu spălați mașina cu substanțe chimice.
Pentru întreținerea regulată a acoperirii (la fiecare 3-6 luni) se recomandă utilizarea K2 Gravon Reload.
Setul conține: K2 Gravon 50 ml x1

Cod: G031
Producator: K2

Compatibil cu:
BMW X1

Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Piesă auto compatibilă cu:
BMW X1
Data actualizării anunțului: 08 Apr 2024, 00:01
3
vizualizări