Carpro C.Quartz Lite Kit Protectie Ceramica 100ML CP-000443

295 Lei

Carpro C.Quartz Lite Kit Protectie Ceramica 100ML CP-000443



Descriere:
C.Quartz Lite - Cea mai rapidă aplicație de C.Quartz de până acum! 
Vă prezentăm stratul ceramic C.Quartz Lite, incredibil de ușor de utilizat! „Lite” se bazează pe incredibila tehnologie de acoperire ceramică C.Quartz UK, care a devenit faimoasă în întreaga lume! C.Quartz Lite poate fi aplicat ca acoperire ceramică de sine stătătoare care durează mai mult de 6 luni sau poate fi folosit ca strat de acoperire pentru acoperirile C.Quartz existente!
C.Quartz Lite a fost conceput pentru cei care nu sunt pregătiți să facă plonja în puterea de vârf a industriei acoperirilor noastre de calitate profesională, dar care doresc să se bucure de unele dintre numeroasele beneficii pe care le oferă numai acoperirile C.Quartz.
Capacitățile lui C.Quartz Lite includ: suprafețe mai ușor de curățat, rezistență la stropii de insecte, deversări de benzină, solvenți ușori și razele UV, oferind în același timp un unghi de contact al mărgelelor de 110 de grade! Cu alte cuvinte, C.Quartz Lite vă ajută să vă mențineți vopseaua super lucioasă, bine protejată, mărgele ca un nebun și se spală ușor atunci când este întreținută corespunzător! 
C.Quartz Lite este construit pe o combinație de particule Sio2 și Tio2 cu peste 45% materiale solide, precum și ingrediente brevetate care nu sunt făcute publice în afara laboratorului! C.Quartz Lite este o opțiune excelentă pentru detalierii profesioniști sau pentru guru-ul bricolaj care dorește să treacă la primul lor strat ceramic adevărat.
C.Quartz Lite poate fi aplicat pe aproape orice suprafață exterioară a mașinii dvs., inclusiv vopsea, materiale plastice, roți și sticlă (cu excepția parbrizului), la fel ca celelalte produse C.Quartz preferate!


Caracteristici:
Pulverizați și ștergeți sau ștergeți și ștergeți. (Folosiți EIP adecvat dacă este pulverizat).
Cel mai rapid pentru a aplica C.Quartz până acum.
Protecție și luciu ridicat cu ușurință în utilizare pentru toți detalierii.
Acoperire hibridă Sio2 (ceramică), Tio2 (titan).
Întreținere ușoară cu proprietăți de „autocurățare”.
Rezistență la pete, murdărie, murdărie, pierderea luciului și intemperii.
Respinge razele UV, apa, uleiurile, murdăria și contaminanții.


Specificații:
Durabilitate: 12+ luni.
Grosime medie: 1 micron.
Acoperire 15ml-50ml per strat, în funcție de metoda de aplicare.
Unghi de contact cu apa: 110°.
Umplere minoră.
Temperaturi de lucru recomandate: 40F până la 100F.


 Kitul include:
(1) Sticlă C.Quartz Lite de 100 ml
(2) Aplicator din microfibră
(1) Prosop fără scame CARPRO 2Face
(1) Manual de utilizare


Directii:
Asigurați-vă că suprafața este curată și complet decontaminată. Utilizați Carpro IronX, TarX și argilați suprafața pentru a vă asigura că toată contaminarea este îndepărtată.


Utilizați C.Quartz Eraser (sau similar) pentru a îndepărta uleiurile înainte de aplicare. Asigurați-vă că suprafața este rece și uscată. Poate doriți să lustruiți suprafața cu Carpro Essence sau Reflect pentru a curea un luciu mai mare înainte de a utiliza Eraser sau pentru a asigura durabilitate maximă.


Aplicați 10-12 picături pe un aplicator din microfibră; Aplicați produsul uniform pe o zonă mică de aproximativ 24x24”/60cm x 60cm cu acoperire completă și un strat uniform.


Utilizați un prosop Carpro 2Face pentru a îndepărta orice exces. C.Quartz Lite nu trebuie lăsat să se întărească pe suprafață, așa că trebuie îndepărtat imediat. Verificați bine cu o sursă de lumină adecvată pentru a vă asigura că îndepărtați orice puncte înalte  (excesul de produs care nu a fost nivelat ) sau reziduuri. 


Notă:
Pentru o perioadă scurtă de timp după aplicare, punctele înalte care nu au fost îndepărtate imediat pot fi corectate aplicând mai mult C.Quartz Lite pe acea zonă și ștergând imediat.
După ce vopseaua este fără reziduuri, lăsați să se usuce timp de 4 ore înainte de a se usa. Orice picături de apă în primele 48 de ore trebuie îndepărtate înainte de uscare pentru a preveni petele de apă. De asemenea, recomandăm utilizarea Carpro Reload la 1 oră după aplicare pentru a proteja de petele de apă în primele 48 de ore.


Precauții:
Ca de obicei, vă recomandăm o mască adecvată și mănuși de nitril adecvate pentru protecție împotriva solvenților în timpul aplicării.
Dacă se utilizează metoda de pulverizare, mascarea adecvată este esențială și se recomandă izolarea de obiecte, creaturi sau oameni neprotejate. 
* Durata de valabilitate a acestor acoperiri este de aproximativ 12-14 luni nedeschise și de 6 luni sau mai puțin odată deschisă.*


Cod: CP-000443


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 13 Iul 2024, 07:40
2
vizualizări