Carpro HydrO2 Lite Sealant Lichid 1L CQHYDROLITE1000

130 Lei

Carpro HydrO2 Lite Sealant Lichid 1L CQHYDROLITE1000



Descriere:
Una dintre cele mai mari inovații ale noastre din toate timpurile (HydrO2) este acum și mai ușor de utilizat și disponibilă într-un amestec gata de utilizare.
HydrO2 Lite este ușor de utilizat în aproape orice mediu. Nu va stria dacă este utilizat corect. Folosiți-l ca sigilant fără ștergere sau încercați noua metodă „spray-on-wipe off”, dacă preferați. În timp ce HydrO2 este o formulă concentrată, care poate fi diluată în mai multe proporții și durează până la 6 luni, HydrO2 Lite este o formulă gata de utilizare (nu este nevoie să se dilueze) și durează până la 3 luni sau mai mult. HydrO2 Lite poate fi folosit ca un detalier rapid sau după fiecare spălare. Efect de „auto-curățare” rapid, ușor, economic și de lungă durată.
Sealant Lichid CarPro Hydr02 Lite 1L este o protectie rapida pe baza de siliciu. Pur si simplu trebuie pulverizat produs pe suprafata umeda a masinii, clatiti si urmariti cu suprafata se transforma intr-una cu protectie. Sealant Lichid CarPro Hydr02 Lite 1L este bazat pe cea mai recenta tehnologie de fibre hidrofile, siliciu-polimeri, etc. Acest sealant poate fi folosit singur sau ca protectie suplimentara pentru protectiile ceramice CarPro CQuartz.
-Usor de utilizat: pur si simplu pulverizati, clatiti si stergeti;
-Economie de timp: costuri de intretinere mai mici, risc mai mic de aparitie a zgarieturilor;
-Protectie UV;
-Rezistenta sporita la acizi, baze si solvent;
-Durabilitate: aproximativ 3 luni;
-Versatilitate: poate fi aplicat pe toate suprafetele;
-Sealant Lichid CarPro Hydr02 Lite 1L este gata de utilizare, nu trebuie diluat.
-Cantitate: 1 litru


Cod: CQHYDROLITE1000


Producator: Carpro 
Stare produs
Nou / Cu factură / Cu garanție
Data actualizării anunțului: 30 Apr 2024, 09:07
3
vizualizări